SOCIETAT

“Recordo la meva infància”

La Vanesa Garcia Diaz, té 39 anys i treballa en el restaurant dels seus pares que es diu JJ. Avui li faig la entrevista al menjador de casa. El seu aspecte és molt semblant al meu: alegre, no molt alta, ens ajuda a lo que faci falta, i em transmet molta confiança.

  1. Com recordes la teva infància?
    Recordo la meva infància que érem petits i vivíem a Sant Antoni de Calonge al costat del Garatge Màrques que la meva mare treballava a la bugaderia que teniem al costat i ens deixava al meu germà i a mi tancats amb clau perquè no poguéssim sortir al carrer i llavors com que vivíem al costat dels meus tios i cosines pasavem per la finestra d’una casa a l’altre. Després amb uns 5 anys vam venir a viure a Palamós i jo anava al Ruiz Gimenez i el meu germà em portava amb la bicicleta per les Pites fins arribar al cole, un dia recordo que anava molt enfadat perquè jo no volia caminar i anàvem tard amb va pujar davant al manillar de la bicicleta i em va tirar per les pites al terra.

2. Quina és l’anècdota que recordes de quan eres petita?
La meva anècdota va ser que estàvem a l’estiu amb tots el nens que vivíem al mateix barri jugant a la una de la matinada un veí que és pescador que havia de llevar-se d’hora ens va tirar un cubell d’aigua. És normal perquè no eren hores d’estar al carrer jugant.

3. Ha canviat molt el carrer de quan jugàveu abans a ara?
Ufff moltíssim, abans els veïns ens convidaven i tot a berenar i jugaven amb nosaltres, però ara que segueixo vivint al mateix carrer que quan jo era petita i hi ha gent nova perquè s’han construït dos edificis nou, només tenim problemes: els nens no poden jugar al carrer perquè molesten, fan soroll i criden molt fins i tot un dia vam haver de trucar a la policia per solucionar el conflicte que aquest veí deia que teníem perquè els nens molesten. Però que a mi m’és igual, els meus fills seguiran sortint al carrer li agradi o no a aquest veí rondinaire que han arribat nous fa 15 anys quan jo porto aquí tota la meva vida vivint al mateix barri. I jo ja li vaig dir a ells a la cara si no li agrada el barri que posin el seu piset a la venda. Ha, ha, ha.

4. Com vas conèixer al meu pare?
Jo el vaig conèixer un estiu que vaig anar a Andalusia a passar uns dies amb el meus avis i feien la festa major del poble i ell anava amb el meu cosí i ens va presentar i després ell volia que pugés amb ell els auto de xoc i jo no vaig voler i des d’aquell aquell dia vam començar a parlar i a sortir.

5. Eres molt jove?
Si jo tindria uns 16 o 17 anys.

6. Quants anys porteu junts?
Doncs calcula una mica i serien uns 23 anys. Casats portem 15 anys.

7. Quin és el teu cantant preferit?
Com ja saps és el mateix cantant que el teu, Demarco Flamenco

8. Tens alguna mania?
Si una molt molestosa que sempre em renya el meu home és mossegar-me les ungles.

9. Quines són les teves aficions?
Ostres , doncs aficions no tinc gaire temps i el poc que tinc és dormir i estar amb la meva família i sortir a passejar o en bicicleta etc….

Foto feta al pavelló del Vedruna Palamós. Feta per Vanesa Garcia Diaz. I surt a l’esquerra Vanesa Garcia Diaz i a la dreta Paula Castillejo Garcia. 

Paula Castillejo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s