SOCIETAT

“Porto tota la meva vida estudiant”

La Susanna Castellví és una advocada i la responsable de l’àrea jurídica de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) des de fa 12 anys i alhora porta un despatx professional a Sant Feliu de Guíxols des de fa 26 anys. Té dos fills, viu a Palamós i les seves aficions són:

  • El Tennis
  • La cuina
  • Viatjar

Des de fa un parell d’anys no pot jugar a tennis per problemes de salut, però és optimista i vol pensar que en un futur proper ho podrà tornar a gaudir com abans.

  1. Amb quines tres paraules et descriuries? I amb quines altres tres creus que  la gent del teu voltant ho fa?
    Jo em descriuria com a una persona constant, empàtica i solidària. Per les coses que em diuen a la feina i a casa, m’agrada pensar que la gent em veu com a divertida, resolutiva i lliure, en el sentit de que jo sempre faig la meva però sense estorvar a ningú.

2. Quan eres petita quines eren les teves ambicions?
No era gens ambiciosa ni tenia cap expectativa, simplement feia el que em tocava. No era sumisa pero si conformista. No somiava en gran quan era més petita.

3. Per arribar a ser advocada no és fàcil, què vas estudiar i com ho vas financiar?
Vaig estudiar la carrera de dret, 2 anys a la UNED i 3 anys a la UAB. Els 2 primers anys, a distància pel negoci familiar i a més feia de passant en un despatx. Els altres 3 anys vivia amb la meva germana a Barcelona.. Porto tota la vida estudiant. Els 2 primers anys els meus pares m’ho pagaven a canvi de treballar en el restaurant i els altres 3 amb els sou del restaurant/hotel del negoci familiar.
Ara sóc especialista en dret civil i família; divorcis, desnonaments, incapacitacions, herències, accidents de circulació…

4. Com, quan i per què vas decidir començar un bufet d’advocats a St Feliu de Guíxols?
Feia de passant en un despatx d’una dona a més de treballar en un banc. Quan em vaig col·legiar la MªÀngles em va proposar muntar el primer despatx d’advocades al centre de Sant Feliu de Guíxols el març de l’any 1994.

5. Explica’ns exactament; quina és la teva responsabilitat dins l’hospital de Palamós i amb quins altres centres mèdics col·labores.
L’hospital de Palamós és un centre de treball que pertany a una organització més gran que es coneix com a Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) i està formada per 4 empreses. Aquestes empreses gestionen l’hospital de Palamós, el Palamós Gent Gran, les àrees bàsiques de salut de Palamós, Palafrugell, de Torroella de Montgrí i la Bisbal d’Empordà, a més gestionen 2 empreses que no formen part de SSIBE que són :  la Fundació Palafrugenll Gent Gran, que té una residència, i la fundació Guíxols suris, que té dues residències. A més, jo sóc la secretari del patronat d’aquesta última fundació.
Jo haig d’assesorar jurídicament al consell de direcció. Sóc suport legal per tots els departaments i porto tota la gestió de les assegurances, les contractacions, les proteccions de dades, la gestió dels immobles…

6. Quins són els teus plans de futur en el àmbit professional?
Portar 2 feines comporta molt de temps i com ja no puc créixer més en aquest àmbit doncs les meves expectatives son mantenir el nivell i volum de feina actual fins que els meus fills acabin els estudis per després deixar-ne una fins la jubilació.

7. Com et veu d’aquí deu anys?
Em veig amb molt més temps lliure per poder viure la vida i de les aficions.

Susanna Castellví

Carla Romagosa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s