SOCIETAT

“L’adolescència és l’etapa en la que et sents més lliure”

Ara ens trobem al menjador de casa, aquí farem l’entrevista, el nostre entrevistat és en Santiago Belmonte, un home rialler que sempre li veu el costat bo a tot lo dolent, és molt positiu i aportador, es baixet, ulls verds i amb pinta de simpàtic i avui ens respondrà unes preguntes que li hem preparat.

  1. Quina era la teva activitat preferida quan tenies la meva edat? A l’escola fèiem sobretot esport, futbol, basquet, atletisme… també fèiem altres activitats com escacs… era optatiu, el que jo sempre escollia era basquet. 
  2. Hi ha algun hàbit que feies de petit que encara facis? Cuinar, de molt petit la meva mare m’ajudava a fer receptes i molts cops cuinava per la família amb la meva mare i la meva germana, jo sobretot feia reposteria i encara la faig.
  3. Diries que la societat ha millorat o empitjorat? Depèn, han millorat moltes coses, però al igual que les millores també moltes coses han empitjorat.   Els metges han avançat molt cap a bé, en canvi el governament a canviat cap          a pitjor des de el meu punt de vista.
  1. Quines diferències trobes als carrers, els nens fan el mateix que fèieu vosaltres? Abans sempre veies els nens a fora amb una pilota, ara els nens trobeu més interessants els aparells electrònics com la play, els mòbils… No, ara no feu el mateix que fèiem nosaltres. L’adolescència és l’etapa en la que et sents més lliure, i els nens d’avui dia no ho aprofiteu.
  2. Què és el que més ha canviat en l’entorn educatiu? La manera d’estudi, els horaris.
  3. Què creus que ha sigut el que ha canviat el comportament dels adolescents? L’avenç de la tecnologia, els aparells electrònics, abans utilitzaven molt més els llibres, les llibretes, també es jugava molt a la pilota, a les cartes… ara ja no es fa res d’això.
  4. Quins eren els horaris que teníeu a l’escola? Començava a les 9h del matí fins les 12h, anava a dinar i tornava a les 15 i acabava a les 18h.
  5. Creus que el sistema educatiu està ben fet? No, trobo que els nens han de fer un esforç més gran del que ells poden fer, un molt bon exemple és aquella història dels quatre animals, un mico, un elefant, una pantera i un dofí aquests tenen que escalar un arbre per poder passar al següent curs… 
  6. Què canviaries de el sistema educatiu? Moltes coses, però sobretot, la manera d’examinar als alumnes.
Santiago Belmonte, a un restaurant, entrevistat per Sofia Belmonte, la seva filla.

Sofia Belmonte

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s