ESPORTS

EL GOLF

El golf és un esport que té com finalitat copejar la pilota amb un pal i introduir-la en una sèrie de forats, normalment 18.

Capdepera Golf está entre el Castillo de Capdepera y Artà. Tiene 18 hoyos: algunos sencillos (ubicados sobre todo en la zona del valle); otros que suponen un reto para los golfistas
Aquesta es l’informació del camp, i si cliqueu a sobre us portarà a la pàgina web del camp. Podreu trobar un vídeo informatiu sobre aquest camp.

Història del golf:
El golf va ser creat al segle XV, però antigament els Romans tenien un joc en el que feien servir un pal corbat i una bola feta de plomes. Això pot ser l’inici del golf. Al segle XVIII es van establir les primeres associacions de golf, com la Honourable Company of Edinburgh Golfers al 1744, la St. Andrews Society of Golfers al 754.

Jugadors famosos:
El precursor de l’Open Britànic, el primer major, es va jugar per primera vegada al 1860 i va ser guanyat per Willie Park. L’arribada de Tom Morris Pare va sorgir quan va guanyar un esdeveniment al 1862, 1864 i 1867. No obstant, el seu fill, Young Tom Morris, va ser el primer gran campió a l’aconseguir el torneig quatre vegades consecutives des de 1869. Altres il·lustres guanyadors van ser JH Taylor al 1894 i Harry Vardon al 1896. Juntament amb James Braid, aquests tres homes van ser coneguts com el Gran Triumvirat.

Fet per: Paula Castillejo i Jordi Rubau
Font d’informació: http://www.lawebdegolf.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s