OPINIÓ

PS5 ( Una nova expèriencia )

Sony ha fet oficial que la nova màquina sortirà a la venda a finals de l’any que 2020 i ha donat detalls sobre el comandament.

PS5 és una realitat. A través d’una exclusiva de Wired, la companyia japonesa ha anunciat que la consola sortirà a la venda a finals de 2020. Els nipons han revelat, a més, que la màquina es dirà PlayStation 5. “És genial poder dir-ho”. Jim Ryan, conseller delegat de Sony Interactive Entertainment, ha assegurat que sent que s’ha alliberat d’una càrrega que suportava sobre les seves espatlles.

Com és el nou comandament de PS5?

El nom de DualShock ha acompanyat la marca PlayStation des dels inicis. Si el seu nom final acaba sent DualShock 5 es confirmarà més endavant, ja que Cerny ha subratllat que encara no té nom. El que sí que assegura és que comptarà amb gallets adaptatius, que incorporaran diferents nivells de resistència i que obriran les portes a sentir diferències a l’manejar armes, per exemple. No serà el mateix disparar amb un arc que fer-ho amb una escopeta. A l’tensar la fletxa a l’arc, les sensacions seran diferents que si fem servir una arma automàtica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s